Ga verder naar de inhoud

Gezinswerking 'Wijland'

‘Wijland’ is de naam van de gezinswerking binnen de RuimteVaart waar kinderen, ouders en begeleiders samen een veilige en duurzame plek creëren om te spelen en te groeien.

Wijland is de naam van de gezinswerking waar kinderen, ouders en begeleiders samen een veilige en duurzame plek creëren om te spelen en te groeien. Spelen met je kind, samen ontdekken en plezier maken: het maakt dat je even je zorgen aan de kant kunt zetten en gedurende een paar uur kunt genieten van de tijd met elkaar.

Hier ontmoet je ook andere ouders met wie je je ervaringen kunt delen. Op vaste momenten komen we met ouders samen om bij te praten, of om het te hebben over thema’s die ons bezig houden.

Elke woensdagnamiddag zijn er activiteiten voor gezinnen van 12u-17u en één keer in de maand op zaterdag. We knutselen, spelen spelletjes, moestuinieren of trekken er op uit. Tijdens de schoolvakanties zijn er vaker activiteiten.

Kom gerust eens kijken en neem alvast je kinderen mee!

Wijland

Elke week kan je hier een andere activiteit doen. Dat is er zo leuk aan, er is voor ieder wat wils. De ene week maken we slijm, de andere gaan we allemaal samen aan de slag in ons moestuintje. Vaak gaan we spelen in het sluispark, dat is hier dichtbij. Ook de uitstappen zijn de max! We mogen zelf ook dingen voorstellen. Tijdens de activiteiten leer je veel nieuwe mensen kennen. Kinderen en ouders, we zijn hier allemaal vrienden!

Yenno, 11 jaar

Contactpersoon:

Klara en Sien

Relevante nieuwsberichten

Beelden van het leed van kinderen doen mijn moederhart bloeden

08 maart 2024 | Sien en Klara

Gezinswerking Wijland en Inloopteam De Mobil luisterden naar de signalen van gezinnen, brachten geïnteresseerden samen en organiseerden een actie voor de slachtoffers van het conflict in Gaza.