Het sociaal restaurant 'De Drukkerij'

Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen.

Het restaurant ‘De Drukkerij’ is het kloppend hart van de RuimteVaart. Hier heerst iedere dag een sfeervolle bedrijvigheid.

Welke manier is beter om nieuwe mensen te ontmoeten dan samen gezellig aan tafel? In ‘De Drukkerij’ kun je terecht voor koffie, thee of voor een lekkere gezonde maaltijd.

Openingsuren: Elke dag tussen 9u en 17u. Om 12u45 serveren wij het middageten, behalve op donderdag. Je kan kiezen tussen koud buffet (vanaf 2 euro) en een warme maaltijd (vanaf 3 euro).

Voor het warm eten vragen wij je in te schrijven ten laatste om 10u de dag zelf. Voor het koud buffet is dat niet nodig. Inschrijven kan via de lijst in het restaurant of door te bellen naar 016/67 90 04. Het menu hangt uit in het restaurant en is ook terug te vinden op deze website en op onze Facebook pagina.


"Ik kom hier dikwijls over de vloer en blijf vaak mee-eten. Thuis komen de muren op je af en draait de molen in je hoofd nog meer rond en rond". (Johan, bezoeker)

Weekmenu

van 20 juni 2019 tot 27 juni 2019

vrijdag 21/06

Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Kalfsgebraad met erwten en wortelen & kroketten
Dessert
Dessert van de dag

maandag 24/06

Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Fishsticks met groentepuree
Dessert
Koffie

dinsdag 25/06

Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Macaroni met hesp & kaas
Dessert
Dessert van de dag

woensdag 26/06

Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Balletjes in tomatensaus & puree
Dessert
Koffie