Ga verder naar de inhoud

Het sociaal restaurant

Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen.

Het sociaal restaurant is het kloppend hart van de RuimteVaart. Hier heerst iedere dag een sfeervolle bedrijvigheid.

Welke manier is beter om nieuwe mensen te ontmoeten dan samen gezellig aan tafel? In ‘De Drukkerij’ kun je terecht voor koffie, thee of voor een lekkere gezonde maaltijd.

Openingsuren: Elke weekdag tussen 9u en 17u. Om 12u45 serveren wij het middageten, behalve op donderdag. Je kan kiezen tussen koud buffet (vanaf 2 euro) en een warme maaltijd (vanaf 3 euro). Een maaltijd afhalen tussen 13u30 en 17u kan ook (meerkost 0,50 euro voor het doosje).

Op donderdag maken we ruimte voor andere activiteiten; kom gerust mee doen! Iedereen kan wel soep met brood mee-eten (0.50 euro)

Voor het warm eten vragen wij je in te schrijven ten laatste om 10u de dag zelf. Voor het koud buffet is dat niet nodig. Inschrijven kan via de lijst in het restaurant of door te bellen naar 016/67 90 04. Het menu hangt uit in het restaurant en is ook terug te vinden op deze website.

Ik kom hier dikwijls over de vloer en blijf vaak mee-eten. Thuis komen de muren op je af en draait de molen in je hoofd nog meer rond en rond.

Johan, bezoeker

Weekmenu

Van 26 september 2021 tot 3 oktober 2021

maandag 27/09

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Zalm met dragonsaus & aardappelen
Dessert
Koffie

dinsdag 28/09

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Spaghetti Bolognaise
Dessert
Koffie

woensdag 29/09

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Kotelet met groenten v/d dag & aardappelen
Dessert
Koffie

donderdag 30/09

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
met
Dessert
brood

vrijdag 1/10

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Thaise curry met kip & rijst
Dessert
Koffie
kookboek 2019 groep
© Carl Vandervoort

Contactpersoon:

Jemina

Relevante nieuwsberichten

Gezocht: begeleider sociaal restaurant (M/V/X) - 60%

21 september 2021 | Freya

Het restaurant team van de RuimteVaart is op zoek naar een gedreven begeleider. Draag je het begeleiden van een diverse groep mensen in het hart? Heb je koken voor groepen in de vingers? Dan ben jij misschien wie we zoeken!