Ga verder naar de inhoud

Het sociaal restaurant

Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen.

Het sociaal restaurant is het kloppend hart van de RuimteVaart. Hier heerst iedere dag een sfeervolle bedrijvigheid.

Welke manier is beter om nieuwe mensen te ontmoeten dan samen gezellig aan tafel? In ‘De Drukkerij’ kun je terecht voor koffie, thee of voor een lekkere gezonde maaltijd.

Openingsuren: Elke weekdag tussen 9u en 16u. Van 12u45 tot 13u30 serveren wij het middageten. Je kan kiezen tussen soep met groentenbuffet (€ 2,50) en soep met een warme maaltijd (€ 4,-). Soep met brood bedraagt € 0,50. Een maaltijd afhalen tussen 13u30 en 16u kan ook (meerkost 0,50 euro voor het doosje). Op maandag voorzien we geen warme maaltijd, wel koud buffet en soep.

We hebben ook solidaire maaltijdprijzen (respectievelijk € 10,- € 7,50 en € 3,- voor soep met dagmenu, groentenbuffet of brood) voor wie iets meer kan betalen.

Voor het warm eten vragen wij je in te schrijven ten laatste om 10u de dag zelf. Voor het koud buffet is dat niet nodig. Inschrijven kan via de lijst in het restaurant of door te bellen naar 016/67 90 04. Het menu hangt uit in het restaurant en is ook terug te vinden op deze website.

Ik kom hier dikwijls over de vloer en blijf vaak mee-eten. Thuis komen de muren op je af en draait de molen in je hoofd nog meer rond en rond.

Johan, bezoeker

Weekmenu

Van 18 juli 2024 tot 25 juli 2024

donderdag 18/07

Voorgerecht
soep
Hoofdgerecht
groentenpuree met cordons-bleu
Dessert
koffie

vrijdag 19/07

Voorgerecht
soep
Hoofdgerecht
paella
Dessert
dessert

maandag 22/07

Voorgerecht
soep
Hoofdgerecht
koud buffet
Dessert
koffie
kookboek 2019 groep
© Carl Vandervoort

Contactpersoon:

Ria en Kristof (reservaties uitsluitend ter plaatse of per telefoon)

Relevante nieuwsberichten

Gezocht: vrijwilliger-chauffeur / bijrijder!

19 maart 2024 | Kristof

Geen restaurant zonder maaltijden en geen maaltijden zonder voeding! Heb je een rijbewijs? Lukt het om bakken voedingsmiddelen in en uit de wagen tillen? Zin om een essentiële schakel te worden in ons restaurant team? Laat het weten!