Ga verder naar de inhoud

Het sociaal restaurant

Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen.

Het sociaal restaurant is het kloppend hart van de RuimteVaart. Hier heerst iedere dag een sfeervolle bedrijvigheid.

Welke manier is beter om nieuwe mensen te ontmoeten dan samen gezellig aan tafel? In ‘De Drukkerij’ kun je terecht voor koffie, thee of voor een lekkere gezonde maaltijd.

Openingsuren: Elke weekdag tussen 9u en 17u. Om 12u45 serveren wij het middageten, behalve op donderdag. Je kan kiezen tussen koud buffet (vanaf 2 euro) en een warme maaltijd (vanaf 3 euro). Een maaltijd afhalen tussen 13u30 en 17u kan ook (meerkost 0,50 euro voor het doosje).

Op donderdag maken we ruimte voor andere activiteiten; kom gerust mee doen! Iedereen kan wel soep met brood mee-eten (0.50 euro)

Voor het warm eten vragen wij je in te schrijven ten laatste om 10u de dag zelf. Voor het koud buffet is dat niet nodig. Inschrijven kan via de lijst in het restaurant of door te bellen naar 016/67 90 04. Het menu hangt uit in het restaurant en is ook terug te vinden op deze website.

Ik kom hier dikwijls over de vloer en blijf vaak mee-eten. Thuis komen de muren op je af en draait de molen in je hoofd nog meer rond en rond.

Johan, bezoeker

Weekmenu

Van 29 november 2021 tot 6 december 2021

maandag 29/11

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Pasta met hamreepjes & romige tomatensaus
Dessert
Koffie

dinsdag 30/11

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Bloemkool met gebraad & kroketten
Dessert
Koffie

woensdag 1/12

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Balletjes met krieken & puree
Dessert
Koffie

donderdag 2/12

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
met
Dessert
brood

vrijdag 3/12

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Goulash met rijst
Dessert
Koffie
kookboek 2019 groep
© Carl Vandervoort

Contactpersoon:

Jemina