Ga verder naar de inhoud

Het sociaal restaurant

Iedereen is bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een maaltijd of een babbel. Spring gerust eens binnen als het je past, je wordt in ons restaurant hartelijk ontvangen.

Het sociaal restaurant is het kloppend hart van de RuimteVaart. Hier heerst iedere dag een sfeervolle bedrijvigheid.

Welke manier is beter om nieuwe mensen te ontmoeten dan samen gezellig aan tafel? In ‘De Drukkerij’ kun je terecht voor koffie, thee of voor een lekkere gezonde maaltijd.

Openingsuren: Elke weekdag tussen 9u en 16u. Van 12u45 tot 13u30 serveren wij het middageten. Je kan kiezen tussen soep met groentenbuffet (€ 2,50) en soep met een warme maaltijd (€ 4,-). Soep met brood bedraagt € 0,50. Een maaltijd afhalen tussen 13u30 en 16u kan ook (meerkost 0,50 euro voor het doosje). Op maandag voorzien we geen warme maaltijd, wel koud buffet en soep.

We hebben ook solidaire maaltijdprijzen (respectievelijk € 10,- € 7,50 en € 3,- voor soep met dagmenu, groentenbuffet of brood) voor wie iets meer kan betalen.

Voor het warm eten vragen wij je in te schrijven ten laatste om 10u de dag zelf. Voor het koud buffet is dat niet nodig. Inschrijven kan via de lijst in het restaurant of door te bellen naar 016/67 90 04. Het menu hangt uit in het restaurant en is ook terug te vinden op deze website.

Ik kom hier dikwijls over de vloer en blijf vaak mee-eten. Thuis komen de muren op je af en draait de molen in je hoofd nog meer rond en rond.

Johan, bezoeker

Weekmenu

Van 23 februari 2024 tot 1 maart 2024

vrijdag 23/02

Voorgerecht
soep
Hoofdgerecht
vislasagne
Dessert
dessert

maandag 26/02

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Koud buffet
Dessert
Koffie

dinsdag 27/02

Hoofdgerecht
De RuimteVaart is GESLOTEN

woensdag 28/02

Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Spaghetti bolognese
Dessert
Koffie
kookboek 2019 groep
© Carl Vandervoort

Contactpersoon:

Ria en Kristof (reservaties uitsluitend ter plaatse of per telefoon)