Ga verder naar de inhoud

Steun ons via Leuven Altijd Warmer en bouw mee aan ons verhaal

13 november 2020, door Kim

Het jaareinde nadert. En wat een jaar was het! Maar samen maken we het ietsje warmer...

Samen Altijd Warmer wil invulling geven aan het werven van fondsen voor verschillende sociale organisaties in en rond Leuven. Daarmee wordt er verder gebouwd op de Warmste Week, die een nieuwe weg is ingeslagen.

Wil je lekkere zelfgebakken koekjes verkopen, een quiz organiseren, mondmaskers maken…? Steun ons door middel van een leuke actie. Of doe eenvoudigweg een gift. Dit betekent heel veel voor ons.

De actieperiode van SAW loopt van 6 december 2020 tot 6 januari 2021

Samen maken we het verschil!

SAW2

Laatste nieuwsberichten

Gezocht: enthousiaste begeleider / projectverantwoordelijke (V/X/M) voor de vrijwilligerswerking Duurzaam Wonen

21 september 2021 | Freya

De RuimteVaart is op zoek naar een begeleider / projectverantwoordelijke voor de vrijwilligerswerking Duurzaam Wonen. Met ervaring in het ondersteunen van vrijwilligers en voeling met de thema's armoede & wonen heb je de nodige capaciteiten in huis om dit project te trekken!

‘Sorry, geen huurpremie voor jou, want je huur is te hoog. Hoe absurd is dat?’

24 juni 2021 | Lore Soetemans, Silke Hermans, Birgit Goris

Betaalbaar wonen is een probleem in Leuven en al zeker voor wie het financieel niet breed heeft. Stagiairs sociaal werk Silke en Lore werden gegrepen door de absurditeit van regelgeving toen ze RuimteVaart-medewerker F. wilden ondersteunen bij het aanvragen van een huurpremie.

Met stille trom - Doodgaan onderaan de maatschappelijke ladder

29 januari 2021 | Freya

Vorige week overleden twee van onze mensen. Het waren er twee te veel. Het kruipt onder ons vel als basiswerkers in de nulde lijn.