Ga verder naar de inhoud

Steun ons via Leuven Altijd Warmer en bouw mee aan ons verhaal

13 november 2020, door Kim

Het jaareinde nadert. En wat een jaar was het! Maar samen maken we het ietsje warmer...

Samen Altijd Warmer wil invulling geven aan het werven van fondsen voor verschillende sociale organisaties in en rond Leuven. Daarmee wordt er verder gebouwd op de Warmste Week, die een nieuwe weg is ingeslagen.

Wil je lekkere zelfgebakken koekjes verkopen, een quiz organiseren, mondmaskers maken…? Steun ons door middel van een leuke actie. Of doe eenvoudigweg een gift. Dit betekent heel veel voor ons.

De actieperiode van SAW loopt van 6 december 2020 tot 6 januari 2021

Samen maken we het verschil!

SAW2

Laatste nieuwsberichten

Vrijwilligers/buddies (X/V/M) gezocht voor onze werking Duurzaam Wonen

30 juni 2021 | Mees

Duurzaam Wonen is een deelwerking van De RuimteVaart. De energiesnoeiers van deze werking gaan dagelijks op huisbezoek bij mensen in armoede. Zij helpen hen om te besparen op hun energiekosten. Dagelijks ervaren zij dat energiearmoede maar een deeltje is van een groter verhaal van uitsluiting en (woon)noden. In hun zoektocht naar oplossingen, ontstond hun idee van de vrijwilligers/buddywerking. Vanuit de Stad Leuven wordt dit project financieel ondersteund.

Misschien ben jij wel zo’n vrijwilliger?

‘Sorry, geen huurpremie voor jou, want je huur is te hoog. Hoe absurd is dat?’

24 juni 2021 | Lore Soetemans, Silke Hermans, Birgit Goris

Betaalbaar wonen is een probleem in Leuven en al zeker voor wie het financieel niet breed heeft. Stagiairs sociaal werk Silke en Lore werden gegrepen door de absurditeit van regelgeving toen ze RuimteVaart-medewerker F. wilden ondersteunen bij het aanvragen van een huurpremie.

Geëngageerde bestuurders (V/M/X) gezocht voor de RuimteVaart

11 februari 2021 |

Ons bestuur zoekt versterking! Een warme oproep aan wie zijn/haar/hun expertise en netwerk mee wil inzetten voor de RuimteVaart.