Ga verder naar de inhoud

De Lancering - podcast van de RuimteVaart

14 december 2020, door Freya

Wat leeft er bij de bezoekers en medewerkers van de RuimteVaart? Je hoort het in de Lancering, onze gloednieuwe RuimteVaart podcast.

Een podcast van de RuimteVaart... Het idee leefde al een jaar geleden. Lang voor corona een courant gekend begrip werd dat ons alleen in zijn greep houdt.

Laten horen wat er leeft bij wie er op de RuimteVaart over de vloer komt, daar wilden een aantal medewerkers werk van maken.

Een jaar geleden startte ons traject met een vorming 'podcast maken' door Urban Woorden.

Een eerste proefopname deden we zelfs welgeteld tien dagen voor de eerste corona-lockdown in maart 2020. We hadden even wat andere prioriteiten. Maar nu is hij er: de eerste podcast episode.

Thema's werden opgelijst. Bovenaan prijkte het thema 'Stilte'. Bezoeker Luc, stagiaire Merel en begeleider Kim gaan in gesprek met Bjorn, podcast maestro van dienst.

Wordt hoe dan ook vervolgd: hou onze website in de gaten!

Podcast micro

Laatste nieuwsberichten

Onbetaalbaar? Onaanvaardbaar! Energiesnoeiers van de RuimteVaart steunen de campagne van Welzijnszorg.

23 november 2020 | Anna

De campagne van Welzijnszorg gaat dit jaar over het thema wonen. Voor 1 op 5 gezinnen in Brussel en in Vlaanderen is wonen onbetaalbaar… Dat is voor ons onaanvaardbaar!

Basiswerkingen en Leuven Helpt slaan de handen in elkaar

13 november 2020 | Kim

Zoek je ergens hulp bij? Wil je graag iets bijdragen in je buurt en mensen ergens bij helpen? Laat het weten via Leuven Helpt!

Steun ons via Leuven Altijd Warmer en bouw mee aan ons verhaal

13 november 2020 | Kim

Het jaareinde nadert. En wat een jaar was het! Maar samen maken we het ietsje warmer...