Ga verder naar de inhoud

De Lancering - podcast van de RuimteVaart

14 december 2020, door Freya

Wat leeft er bij de bezoekers en medewerkers van de RuimteVaart? Je hoort het in de Lancering, onze gloednieuwe RuimteVaart podcast.

Een podcast van de RuimteVaart... Het idee leefde al een jaar geleden. Lang voor corona een courant gekend begrip werd dat ons alleen in zijn greep houdt.

Laten horen wat er leeft bij wie er op de RuimteVaart over de vloer komt, daar wilden een aantal medewerkers werk van maken.

Een jaar geleden startte ons traject met een vorming 'podcast maken' door Urban Woorden.

Een eerste proefopname deden we zelfs welgeteld tien dagen voor de eerste corona-lockdown in maart 2020. We hadden even wat andere prioriteiten. Maar nu is hij er: de eerste podcast episode.

Thema's werden opgelijst. Bovenaan prijkte het thema 'Stilte'. Bezoeker Luc, stagiaire Merel en begeleider Kim gaan in gesprek met Bjorn, podcast maestro van dienst.

Wordt hoe dan ook vervolgd: hou onze website in de gaten!

Podcast micro

Laatste nieuwsberichten

De RuimteVaart vzw zoekt speel-vrijwilliger bij gezinsactiviteiten in zomervakantie

25 april 2024 | Klara

Gezinswerking WIJLAND is een deelwerking van de RuimteVaart, waar kinderen, ouders en begeleiders samen spelen en groeien. Tijdens gezinsactiviteiten komen ouders en kinderen samen om even de zorgen aan de kapstok te hangen en een fijne tijd te beleven.

WIJLAND is om zoek naar speelvrijwilligers voor de zomervakantie.

2 begeleiders (V/X/M) gezocht voor ons sociaal restaurant ! (60% onbepaalde duur en 80% functie tot eind 2025, mogelijk verlengbaar)

15 april 2024 | Freya en Liliane

Na 14 jaar gaat restaurant begeleider Ria met pensioen. Begeleider Toon gaat terug dichter bij huis aan de slag. Dus zoeken begeleider Kristof en ons team twee fijne nieuwe collega's om dit top-team verder te zetten!

Gezocht: vrijwilliger-chauffeur / bijrijder!

19 maart 2024 | Kristof

Geen restaurant zonder maaltijden en geen maaltijden zonder voeding! Heb je een rijbewijs? Lukt het om bakken voedingsmiddelen in en uit de wagen tillen? Zin om een essentiƫle schakel te worden in ons restaurant team? Laat het weten!