Ga verder naar de inhoud

De Lancering - podcast van de RuimteVaart

14 december 2020, door Freya

Wat leeft er bij de bezoekers en medewerkers van de RuimteVaart? Je hoort het in de Lancering, onze gloednieuwe RuimteVaart podcast.

Een podcast van de RuimteVaart... Het idee leefde al een jaar geleden. Lang voor corona een courant gekend begrip werd dat ons alleen in zijn greep houdt.

Laten horen wat er leeft bij wie er op de RuimteVaart over de vloer komt, daar wilden een aantal medewerkers werk van maken.

Een jaar geleden startte ons traject met een vorming 'podcast maken' door Urban Woorden.

Een eerste proefopname deden we zelfs welgeteld tien dagen voor de eerste corona-lockdown in maart 2020. We hadden even wat andere prioriteiten. Maar nu is hij er: de eerste podcast episode.

Thema's werden opgelijst. Bovenaan prijkte het thema 'Stilte'. Bezoeker Luc, stagiaire Merel en begeleider Kim gaan in gesprek met Bjorn, podcast maestro van dienst.

Wordt hoe dan ook vervolgd: hou onze website in de gaten!

Podcast micro

Laatste nieuwsberichten

Geëngageerde bestuurders (V/M/X) gezocht voor de RuimteVaart

11 februari 2021 |

Ons bestuur zoekt versterking! Een warme oproep aan wie zijn/haar/hun expertise en netwerk mee wil inzetten voor de RuimteVaart.

Met stille trom - Doodgaan onderaan de maatschappelijke ladder

29 januari 2021 | Freya

Vorige week overleden twee van onze mensen. Het waren er twee te veel. Het kruipt onder ons vel als basiswerkers in de nulde lijn.

Onbetaalbaar? Onaanvaardbaar! Energiesnoeiers van de RuimteVaart steunen de campagne van Welzijnszorg.

23 november 2020 | Anna

De campagne van Welzijnszorg gaat dit jaar over het thema wonen. Voor 1 op 5 gezinnen in Brussel en in Vlaanderen is wonen onbetaalbaar… Dat is voor ons onaanvaardbaar!