Ga verder naar de inhoud

De Lancering - podcast van de RuimteVaart

14 december 2020, door Freya

Wat leeft er bij de bezoekers en medewerkers van de RuimteVaart? Je hoort het in de Lancering, onze gloednieuwe RuimteVaart podcast.

Een podcast van de RuimteVaart... Het idee leefde al een jaar geleden. Lang voor corona een courant gekend begrip werd dat ons alleen in zijn greep houdt.

Laten horen wat er leeft bij wie er op de RuimteVaart over de vloer komt, daar wilden een aantal medewerkers werk van maken.

Een jaar geleden startte ons traject met een vorming 'podcast maken' door Urban Woorden.

Een eerste proefopname deden we zelfs welgeteld tien dagen voor de eerste corona-lockdown in maart 2020. We hadden even wat andere prioriteiten. Maar nu is hij er: de eerste podcast episode.

Thema's werden opgelijst. Bovenaan prijkte het thema 'Stilte'. Bezoeker Luc, stagiaire Merel en begeleider Kim gaan in gesprek met Bjorn, podcast maestro van dienst.

Wordt hoe dan ook vervolgd: hou onze website in de gaten!

Podcast micro

Laatste nieuwsberichten

Hoog tijd voor hervorming. Naar een sociaal rechtvaardig energietarief!

02 juni 2023 | Stijn

Vanaf 1 juli 2023 wordt het uitgebreid sociaal tarief voor energie afgeschaft. 500.000 huishoudens verliezen hun recht op sociaal tarief. Uit berekeningen van VRT NWS blijkt dat de factuur van deze mensen in één klap tot 85 procent duurder kan worden.

Gezinswerking Wijland zoekt speel-vrijwilligers!

26 mei 2023 | Klara

WIJLAND zoekt speel-vrijwilligers die mee willen spelen met gezinnen tijdens de groepsactiviteiten. Dit zowel voor de zomerperiode als daarnaast voor een langer engagement. Benieuwd wat het inhoudt om speel-vrijwilliger te zijn? Bekijk dan hier de vacatures!

De RuimteVaart zoekt jou! Taalvloer-begeleider sociaal restaurant (V/X/M) 80%

22 mei 2023 | Freya

De RuimteVaart is op zoek naar een taalvloer-begeleider sociaal restaurant (80%).