Ga verder naar de inhoud

Doneren

Bij de RuimteVaart staan we niet stil. De levens van mensen in armoede ook niet. Veel ideeën, veel dromen & veel plannen.

Om de dromen die hier leven waar te maken, kan de RuimteVaart materiële of financiële steun op diverse vlakken gebruiken. Niet als fijn extraatje, maar als essentieel deel van onze basisfinanciering.

Als armoedevereniging zijn we continu op zoek naar middelen om onze verschillende werkingen voor mensen in armoede te financieren.

Jaarlijks bereidt ons sociaal restaurant zo'n 10.000 maaltijden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Dit aan sociaal tarief. Om de reële kostprijs te dekken zoeken we jaarlijks veel giften en sponsoring.

Bijkomende middelen zoeken we ook voor opleidings- en activiteitenaanbod voor onze bezoekers en gezinnen en voor de inrichting van onze gezinswerking Wijland en onze restaurant- en ontmoetingsruimte.

Wil jij hieraan bijdragen? Dan weet je dat je steun terechtkomt in het hart van de dienstverlening en ondersteuning van mensen in armoede!

Foto achterflap financieel steuntje in de rug

“De RuimteVaart is er voor iedereen. In eerste instantie voor Leuvenaars die in armoede of uitsluiting leven. Dankzij giften kunnen we mensen in kwetsbare situaties dagelijks voor drie euro soep, een hoofdgerecht en twee keer per week een dessert voorschotelen. De reële kostprijs voor deze maaltijden ligt minstens dubbel zo hoog, daarom zijn giften essentieel om onze werking mogelijk te maken.”

Freya, algemeen coördinator van de RuimteVaart

Praktisch

Er zijn twee manieren waarop je kan doneren:

  1. Giften onder 40 euro (zonder fiscaal attest) via onderstaand formulier
  2. Giften vanaf 40 euro zijn meer dan welkom op het rekeningnummer van het Netwerk tegen Armoede (IBAN: BE86 8939 4407 0450) met vermelding van 'de RuimteVaart' en ons projectnummer '401' zodat zij het bedrag naar ons kunnen doorstorten. Vanaf 40 euro ontvang je voor deze gift een fiscaal attest.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze vereniging? Onze poort in de Valkerijgang staat altijd open. Wandel gerust eens binnen elke werkdag tussen 9u en 17u. Of stuur ons een bericht