De energiesnoeiers van de RuimteVaart komen bij je thuis op bezoek om te helpen besparen op je energiefactuur.

Het deskundig advies en de geplaatste materialen zijn gratis voor mensen die een sociaal tarief hebben of een Omniostatuut, voor klanten van het OCMW, mensen met een budgetmeter, huurders van een sociale woning... en dit voor inwoners van Groot-Leuven. Dus ook Wilsele, Kessel-Lo, Wijgmaal, Heverlee en Herent.

Het team van de energiesnoeiers maakt een afspraak om bij je thuis langs te komen. Allereerst bekijken we samen je energiefactuur: krijg je alle voordelen waarop je recht hebt? Heb je de goedkoopste leverancier? Daarna maken we een rondgang door je huis en geven we tips om energie te besparen. We kijken ook naar de veiligheid van oude toestellen. Hierna plaatsen we onze gratis energiebesparende materialen zoals spaarlampen, radiatorfolie, spaardouchekop, tochtlatten,...

Bel gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.


"De energiesnoeiers keken naar mijn energiefactuur en hebben alle kamers van ons huis doorlopen. Aan de raamkozijnen spoten ze siliconen en ze vervingen de bestaande lampen door spaarlampen. Ze zijn ook gaan praten met de huisbaas over dakisolatie. Daar bestaan goedkope leningen voor, wat de huisbaas niet wist." (Ivo, 66 jaar)

Contactpersoon

Kim, Henri en Sven

Contactgegevens

energiesnoeiers.leuven@hotmail.com