Ga verder naar de inhoud

Buurt en Participatie

Iedereen uit de buurt is welkom in de RuimteVaart waar we mogelijkheden en kansen willen creëren. Waar verbinding en ontmoeting centraal staan. De RuimteVaart wil een warme plek zijn waarbij iedereen betrokken kan worden.

Vanuit Buurt & Participatie wordt ingezet op het betrekken van iedereen en alle mensen een stem te geven. Mensen worden uitgenodigd om ideeën uit te werken en mogelijk te maken. We zetten in op een fijne en warme ontmoetingsplaats maar ook een warme en zorgzame buurt waar ontmoeting en dialoog in de buurt wordt gecreëerd.

Wil je kennismaken met de RuimteVaart maar vind je de stap hiernaartoe nog moeilijk? Heb je ideeën om samen met de RuimteVaart leven in de vaartkombuurt te brengen? Of zie je andere mogelijkheden om onze buurt te versterken? Neem dan zeker contact op met Birgit of Kim.

Wegwijzer2

Contactpersoon:

Jorinde

Relevante nieuwsberichten

De curatoren - of hoe burgers meewerken aan de programmatie van 30CC

14 juli 2022 | Freya

Drie jaar geleden vatte De RuimteVaart samen met de Buurtcentra Leuven en Buurtwerk 't Lampeke het curatoren project aan ism 30CC en Cera. Bedoeling: mensen van de Leuvense basiswerkingen betrekken bij het opstellen van de culturele agenda in Leuven. Ambitieus! Vier RuimteVaarders waren heel nauw betrokken. Doorheen corona.