Ga verder naar de inhoud

Ons restaurant team zoekt jou! Begeleider sociaal restaurant (V/X/M) - 80%

06 februari 2023, door Freya

Ervaring in het begeleiden van groepen? Feeling voor koken? Dan zoekt ons restaurant team jou!

Een job tussen de kookpotten en nog meer tussen de mensen!

De begeleider sociaal restaurant staat in voor de deelwerking 'voeding en ontmoeting' samen met een collega-begeleider. Dagelijks stuurt deze een divers team aan van 10 medewerkers (vrijwillige en betaalde krachten) om een warme lunch te voorzien voor gemiddeld 70 personen.

De begeleider staat in voor een vlotte dagelijkse werking van het restaurant, voor de werving, participatieve aansturing, ondersteuning en functioneringsopvolging van de medewerkers.

Wij zoeken jou

Laatste nieuwsberichten

Uw energiefactuur - een koude douche

17 februari 2023 | Stijn, Henri - energiesnoeiers De RuimteVaart

Nieuwsflash 6/2/2023:
“De federale regering bereikt een akkoord over de hervorming van de energiefactuur.”

Vol nieuwsgierigheid volgen de energiesnoeiers van armoedevereniging De RuimteVaart de berichten op. Elke dag gaan ze op huisbezoek bij mensen voor wie het betalen van de energiefactuur – naast heel wat andere zorgen – een permanente uitdaging vormt. Hervormingen in de energiefactuur hebben een grote impact op veel van hun dagelijkse klanten. Zoveel is zeker.

De curatoren - of hoe burgers meewerken aan de programmatie van 30CC

14 juli 2022 | Freya

Drie jaar geleden vatte De RuimteVaart samen met de Buurtcentra Leuven en Buurtwerk 't Lampeke het curatoren project aan ism 30CC en Cera. Bedoeling: mensen van de Leuvense basiswerkingen betrekken bij het opstellen van de culturele agenda in Leuven. Ambitieus! Vier RuimteVaarders waren heel nauw betrokken. Doorheen corona.

Recht op wonen: meer dan een dak boven je hoofd?

18 februari 2022 | Freya, Birgit, Katrien

Woonkosten swingen de pan uit. Al helemaal voor wie het financieel niet breed heeft. Opties zijn: hopen op een sociale huurwoning, maandelijks worstelen om rond te komen, toch verhuizen naar een goedkopere plek, … Welke keuzevrijheid rest er mensen die in armoede leven nog bij het vinden van een woonst?