Ga verder naar de inhoud

Gezinswerking Wijland zoekt speel-vrijwilligers!

26 mei 2023, door Klara

WIJLAND zoekt speel-vrijwilligers die mee willen spelen met gezinnen tijdens de groepsactiviteiten. Dit zowel voor de zomerperiode als daarnaast voor een langer engagement. Benieuwd wat het inhoudt om speel-vrijwilliger te zijn? Bekijk dan hier de vacatures!

Gezinswerking WIJLAND is een deelwerking van de RuimteVaart, waar kinderen, ouders en begeleiders samen spelen en groeien.

Tijdens gezinsactiviteiten komen ouders en kinderen samen om even de zorgen aan de kapstok te hangen en een fijne tijd te beleven.

We zoeken vrijwilligers om deze fijne gezinsmomenten mee te ondersteunen.

Foto wijland v

Speel-vrijwilliger voor gezinsactiviteiten in de zomer

Wijland wil mee zorgen voor fijne gezinsmomenten tijdens de vakantie. Daartoe voorziet onze gezinswerking een zomers programma met speelactiviteiten en uitstappen voor gezinnen. Vrijwilligers betekenen een welkom paar helpende handen! Meer informatie over wat je kan betekenen als vrijwilliger en over wie we zoeken vind je in onze vacature.

Speelvrijwilligers doorheen het jaar

Wijland is er voor gezinnen tijdens schoolperiodes op woensdagnamiddag en tijdens maandelijkse weekendactiviteiten. Om dit aanbod te ondersteunen zoeken we speelvrijwilligers die een langer engagement willen aangaan los van vakantieperiodes.

Laatste nieuwsberichten

Hoog tijd voor hervorming. Naar een sociaal rechtvaardig energietarief!

02 juni 2023 | Stijn

Vanaf 1 juli 2023 wordt het uitgebreid sociaal tarief voor energie afgeschaft. 500.000 huishoudens verliezen hun recht op sociaal tarief. Uit berekeningen van VRT NWS blijkt dat de factuur van deze mensen in één klap tot 85 procent duurder kan worden.

De RuimteVaart zoekt jou! Taalvloer-begeleider sociaal restaurant (V/X/M) 80%

22 mei 2023 | Freya

De RuimteVaart is op zoek naar een taalvloer-begeleider sociaal restaurant (80%).

Uw energiefactuur - een koude douche

17 februari 2023 | Stijn, Henri - energiesnoeiers De RuimteVaart

Nieuwsflash 6/2/2023:
“De federale regering bereikt een akkoord over de hervorming van de energiefactuur.”

Vol nieuwsgierigheid volgen de energiesnoeiers van armoedevereniging De RuimteVaart de berichten op. Elke dag gaan ze op huisbezoek bij mensen voor wie het betalen van de energiefactuur – naast heel wat andere zorgen – een permanente uitdaging vormt. Hervormingen in de energiefactuur hebben een grote impact op veel van hun dagelijkse klanten. Zoveel is zeker.