Ga verder naar de inhoud

De RuimteVaart zoekt jou! Taalvloer-begeleider sociaal restaurant (V/X/M) 80%

22 mei 2023, door Freya

De RuimteVaart is op zoek naar een taalvloer-begeleider sociaal restaurant (80%).

Taalvloer-begeleider in ons sociaal restaurant is toffe job voor wie nieuwkomers tijdens het werk wil ondersteunen om Nederlands te durven spreken op de werkvloer.

Feeling voor koken is een must. Toffe bezoekers, medewerkers en begeleiders zorgen voor een gezellige drukte en warme ondersteuning.

Wij zoeken jou

Laatste nieuwsberichten

Hoog tijd voor hervorming. Naar een sociaal rechtvaardig energietarief!

02 juni 2023 | Stijn

Vanaf 1 juli 2023 wordt het uitgebreid sociaal tarief voor energie afgeschaft. 500.000 huishoudens verliezen hun recht op sociaal tarief. Uit berekeningen van VRT NWS blijkt dat de factuur van deze mensen in één klap tot 85 procent duurder kan worden.

Gezinswerking Wijland zoekt speel-vrijwilligers!

26 mei 2023 | Klara

WIJLAND zoekt speel-vrijwilligers die mee willen spelen met gezinnen tijdens de groepsactiviteiten. Dit zowel voor de zomerperiode als daarnaast voor een langer engagement. Benieuwd wat het inhoudt om speel-vrijwilliger te zijn? Bekijk dan hier de vacatures!

Uw energiefactuur - een koude douche

17 februari 2023 | Stijn, Henri - energiesnoeiers De RuimteVaart

Nieuwsflash 6/2/2023:
“De federale regering bereikt een akkoord over de hervorming van de energiefactuur.”

Vol nieuwsgierigheid volgen de energiesnoeiers van armoedevereniging De RuimteVaart de berichten op. Elke dag gaan ze op huisbezoek bij mensen voor wie het betalen van de energiefactuur – naast heel wat andere zorgen – een permanente uitdaging vormt. Hervormingen in de energiefactuur hebben een grote impact op veel van hun dagelijkse klanten. Zoveel is zeker.